Nyheter

Stemmer lyder på ulike språk, og rundt 150 kristne LHBTIQ+ folk fra hele Europa samles for fire døgn. For meg er det som å reise ut og å komme hjem samtidig.
Les mer
Er du skeiv og kan tenke deg en plass å snakke om utfordringer dette har gitt deg fordi du tidligere har tilhørt eller tilhører et kristent miljø? Velkommen til workshop 28.-29. september 2024.
Les mer
Publisert i Vårt Land 2. mai 2024.
Les mer
En viktig forestilling skal på veien denne høsten. Sebastian Christiansen i Vake, kirkelig ressurssenter mot overgrep, har i samarbeid med flere utviklet forestillingen "Hjemme - om skeives liv og tro". Ønsker du, eller din menighet å være vertskap eller samarbeide om å gjennomføre forestillingen?
Les mer
Sterke, personlige historier, inspirerende samtaler og et trygt og godt fellesskap. Dette er noen av stikkordene for årets nettverkssamling. Vi ser tilbake på en innholdsrik og fin helg i Bergen, hvor 70 deltakere var samlet i vårsola 8.-10.mars. 
Les mer
Da jeg fortalte verden at jeg, en kristen jente, var blitt kjæreste med annen kristen jente, ble mitt tillitsforhold til Gud avskiltet på dagen av kirkens ledere.
Les mer
Et særlig ansvar har kirken for å ta et oppgjør med religiøse begrunnelser for ikke å anerkjenne transpersoner og deres rettigheter.
Les mer
De siste dagene har debatten om undervisningsopplegget «En bedre historie» gått i Vårt Lands spalter.
Les mer
Det blir et spennende program, med faglig input, sosiale samlinger og årsmøte i SKN sentralt.
Les mer
Skeivt kristent nettverk (SKN) inviterer til en dialogkonferanse om samliv, seksualitet og kjønn i lys av Bibelen og samtiden. På dialogkonferansen vil teologer med ulike teologiske bakgrunner presentere sin teologiske forståelse av skeives samliv, seksualitet og identitet.
Les mer
Forrige uke ble det lansert en nettside om identitet og kristen tro, som ni store kristne organisasjoner står bak. Dette er et opplegg med filmer, samtaleopplegg og ressurser om blant annet kjønn og homofili.
Les mer
I dag kom rapporten Erfaringer med konverteringsterapi blant skeive.
Les mer
Store ting er i ferd med å skje i det ene kirkesamfunnet etter det andre.
Les mer
19. mai 2019 satte Emilie seg ned med pappaen sin Tor Håkon og fortalte hvorfor det tok 18 år før hun våget å fortelle foreldrene at hun var skeiv, og hvorfor det var så vanskelig å like seg selv.
Les mer
Oslo Pride er over for i år, og det ble en utrolig fin pride-feiring! Uken ble avsluttet med parade hvor 85.000 deltok!
Les mer
I dag er det akkurat ett år siden Norge våknet til grufulle nyheter fra Oslo. Akkurat ett år siden sommernatta hvor skeive var målet for et terrorangrep på norsk jord – hvor to personer ble drept og 23 skadet. Dagen som markant skulle komme til å prege oss alle, og noen av oss i særdeles stor grad.
Les mer
Til NRK forteller den tidligere pastoren om skammen han kan kjenne på etter å ha vært en passiv tilhører til stygge kommentarer om skeive.
Les mer
BEKLAGELSE: En forsoningsprosess mellom Den norske kirke og det skeive miljøet må involvere en større bredde av skeive aktører
Les mer
KRISTENT FELLESSKAP: Det er et paradoks at kristne verdier benyttes til å krenke medmennesker. Det svekker vår troverdighet som et trygt fellesskap både innad og utad.
Les mer
Powered by Cornerstone