En givende helg i Bergen - Nettverkssamling 2024

Sterke, personlige historier, inspirerende samtaler og et trygt og godt fellesskap. Dette er noen av stikkordene for årets nettverkssamling. Vi ser tilbake på en innholdsrik og fin helg i Bergen, hvor 70 deltakere var samlet i vårsola 8.-10.mars. 

 

I år fikk vi besøk langveisfra. Patrick Tiainen tok turen fra Finland, og den tidligere pastoren delte sin sterke livshistorie - en historie om utenforskap, skam og lengsel. Patrick var også en av deltakerne i lørdagens panelsamtale, hvor temaet var “Klarer vi å leve med uenighet?”. Her deltok også Bjørgvin-biskop Ragnhild Jepsen, Vårt Lands Emil André Erstad og SKNs egen Elisabeth Meling. Man kan trygt si at denne samtalen engasjerte, både på scenen og i salen. 

 

Sebastian Christensen jobber med det viktige prosjektet “Skeive i kristne miljøer - behovet for et varmere klima”. I toner og ord fikk vi høre om arbeidet, som søndag resulterte i en flott workshop med mange gode bidrag.

 

Musikalsk bidrag sto også Løvfall for, som holdt en nydelig konsert lørdag kveld. 

 

Helgen ble avrundet med en fin gudstjeneste søndag, naturligvis etterfulgt av kirkekaffe. Tusen takk til de som bidro både før og under nettverkssamlingen. Takk til alle som kom og gjorde dette til en uforglemmelig helg. Vi takker for nye menneskemøter og vennskap, og gleder oss stort til neste samling! Håper å se deg der.

 

Powered by Cornerstone