NETTVERKSSAMLING

Hvert år arrangerer Skeivt kristent nettverk nettverksamling! Her møtes mennesker fra hele landet til foredrag, panelsamtaler, nettverksbygging og gode samtaler. Dette er en fin samling å bli med på for deg som ikke har vært med på noe i SKN tidligere, deg som er skeiv og har kristen tilhørighet eller bakgrunn, eller er støttespiller. På nettverkssamlingen opplever mange at vi kan være hele mennesker, med vår identitet og tro. Nettverkssamlingen har vært viktig for SKN siden oppstarten i 2019, og er en viktig arena for å bygge nettverk. Nettverkssamlingene har vært viktige arenaer for SKN fra oppstart. SKN har til nå hatt 9 samlinger siden den første i Oslo november 2019, med 4 nettverkssamlinger i Oslo, 3 i Bergen og 2 i Kristiansand.  

Neste nettverkssamling planlegges i 2025 i en av byene som SKN har lokallag i. 

✨Hva kan du forvente deg?
Når du deltar på nettverkssamling kan vi love deg mange fine folk og potensielt venner for livet. Det blir gode og ærlige samtaler. Sosialt og gøy er også en viktig del av helgen. Fine stunder, innsikt og utsikt i livets utfordringer og opplysende og oppløftende foredrag.

 

✨Hvem kan delta på nettverkssamlingen?
Du må ikke være skeiv eller kristen for å delta på arrangementet. Kjenner du noen i SKN, eller bare er nysgjerrig? Da er du  hjertelig velkommen til å bli med!

 

📷Presse, media og foto
Vi ønsker at arrangementet skal være et trygt sted for alle og ønsker dermed ingen media eller presse tilstede. Det vil heller ikke blitt tatt bilder av deltakerne, med mindre dette er avtalt. Spørsmål kan rettes til post@skeivtkristentnettverk.no

 

 

Powered by Cornerstone